Reseller Hosting

Reseller Hosting RH 25

 • cPanel dhe WHM
 • 250 GB NVMe hapësirë
 • 25 Llogari
 • Pa kufi GB Trafik
 • FALAS Migrimi i faqeve në internet

Reseller Hosting RH 35

 • cPanel dhe WHM
 • 350GB NVMe hapësirë
 • 35 Llogari
 • Pa kufi GB Transfer
 • FALAS Migrimi i faqeve në internet

Reseller Hosting RH 45

 • cPanel dhe WHM
 • 500GB NVMe hapësirë
 • 45 Llogari
 • Pa kufi GB Trafik
 • FALAS Migrimi i faqeve në internet