Si funksionon serveri whois?

Për të ndihmuar vizitorët e faqes sonë, ne kemi ofruar një ndërfaqe në internet për domenet whois mbi .al. Normalisht, një server zyrtar WHOIS duhet të sigurojë Regjistrin dhe Regjistruesit, por kjo strukturë nuk zbatohet në këtë moment.

WHOIS si një shërbim PexHost.net funksionon vetëm në nivelin rrënjë të domeneve .al dhe përmban informacion të plotë rreth klientëve të PexHost.net dhe informacion bazë të domenit të ruajtur jashtë kompanisë sonë.

  • 1 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Pse duhet të blej një emër domaini .al?

Pasja e një domeni .al do t'ju lejojë të tregtoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje duke...

Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj domenin tim .al?

Domenet që nuk rinovohen brenda 30 ditëve pas datës së skadimit lirohen dhe mund të regjistrohen...

Procedura për transferimin e një domeni në PexHost.net

Transferimet kryhen nëpërmjet Auth_Code. Kërkoni kodin tuaj të verifikimit te regjistruesi aktual...

Afati kohor i regjistrimit për domenet .al

Regjistrimi i domeneve .al është automatik, por gjithsesi bëhet një miratim me një hap në nivel...

A është e mundur të regjistrohet një domen me dy karaktere .al?

Shpesh na pyesin nëse është e mundur të regjistrohen 2 domene karakteresh në zonën .al. Po, është...