Pse duhet të blej një emër domaini .al?

Pasja e një domeni .al do t'ju lejojë të tregtoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje duke treguar përkushtimin tuaj ndaj rajonit dhe duke i dhënë kredibilitet faqes suaj.
Përveç kësaj, emrat e domenit .al janë vërtetuar se janë disa nga domenet më të mirë.

Më poshtë janë disa histori suksesi të domeneve të tregtuara përmes Host.al në vitet e fundit:

Soci.al shitet për 50k$ / Ruhet përmes PexHost.net
Booking.al Shitet për mbi 10K$ / Mbështetje Teknike PexHost.net
Loc.al Shitet për çmim të pazbuluar (Dhjetor 2013) / Mbështetje Teknike nga PexHost.net
Sport.al Shitet për 7500$
Port.al Shitet për 5000$ dhe shumë të tjera

  • 1 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj domenin tim .al?

Domenet që nuk rinovohen brenda 30 ditëve pas datës së skadimit lirohen dhe mund të regjistrohen...

Procedura për transferimin e një domeni në PexHost.net

Transferimet kryhen nëpërmjet Auth_Code. Kërkoni kodin tuaj të verifikimit te regjistruesi aktual...

Afati kohor i regjistrimit për domenet .al

Regjistrimi i domeneve .al është automatik, por gjithsesi bëhet një miratim me një hap në nivel...

A është e mundur të regjistrohet një domen me dy karaktere .al?

Shpesh na pyesin nëse është e mundur të regjistrohen 2 domene karakteresh në zonën .al. Po, është...

Si funksionon serveri whois?

Për të ndihmuar vizitorët e faqes sonë, ne kemi ofruar një ndërfaqe në internet për domenet whois...