Articles

 .al Përditësimi i detajeve të kontaktit të domenit

Si të përditësoni detajet e kontaktit të një domeni .AL ?   Për të përditësuar detajet e...

 A është e mundur të regjistrohet një domen me dy karaktere .al?

Shpesh na pyesin nëse është e mundur të regjistrohen 2 domene karakteresh në zonën .al. Po, është...

 Afati kohor i regjistrimit për domenet .al

Regjistrimi i domeneve .al është automatik, por gjithsesi bëhet një miratim me një hap në nivel...

 Emrat e domenit që nuk lejohen për regjistrim

Disa emra domain-i të ndaluar të regjistrohen: Emrat gjeopolitikë të kategorizuar...

 Procedura për transferimin e një domeni në PexHost.net

Transferimet kryhen nëpërmjet Auth_Code. Kërkoni kodin tuaj të verifikimit te regjistruesi aktual...

 Pse duhet të blej një emër domaini .al?

Pasja e një domeni .al do t'ju lejojë të tregtoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje duke...

 Si funksionon serveri whois?

Për të ndihmuar vizitorët e faqes sonë, ne kemi ofruar një ndërfaqe në internet për domenet whois...

 Si mund të regjistroj një domen .al

Domenet .al regjistrohen nga AKEP, një subjekt shtetëror të cilit i është besuar administrimi i...

 Si mund të regjistroj një emër domain

Për të regjistruar një domen, klikoni në menynë: Porosit <a...

 Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj domenin tim .al?

Domenet që nuk rinovohen brenda 30 ditëve pas datës së skadimit lirohen dhe mund të regjistrohen...