Si mund të regjistroj një emër domain

Për të regjistruar një domen, klikoni në menynë: Porosit <a href="https://my.pexhost.net/cart.php">https://my.pexhost.net/cart.php</a>.

Këtu, klikoni në "Regjistro Domain" <a href="https://my.pexhost.net/cart.php?a=add&domain=register&query</a>

Futni domenin që dëshironi dhe zgjidhni shtesën e dëshiruar. Duke klikuar butonin: "Kontrollo nëse është falas"


Nëse domeni që dëshironi të regjistroni është falas, atëherë klikoni në fushën "Falas! Porosit Tani" dhe klikoni butonin "Shto në Shportë".

 

Duke klikuar Add to Maps, domeni do të konfigurohet për regjistrim dhe do t'ju shfaqet një domen me plotësimin e serverit të emrave.

 

Klikoni butonin Përditëso Kartën për të përpunuar pagesën

  • 1 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Pse duhet të blej një emër domaini .al?

Pasja e një domeni .al do t'ju lejojë të tregtoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje duke...

Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj domenin tim .al?

Domenet që nuk rinovohen brenda 30 ditëve pas datës së skadimit lirohen dhe mund të regjistrohen...

Procedura për transferimin e një domeni në PexHost.net

Transferimet kryhen nëpërmjet Auth_Code. Kërkoni kodin tuaj të verifikimit te regjistruesi aktual...

Afati kohor i regjistrimit për domenet .al

Regjistrimi i domeneve .al është automatik, por gjithsesi bëhet një miratim me një hap në nivel...

A është e mundur të regjistrohet një domen me dy karaktere .al?

Shpesh na pyesin nëse është e mundur të regjistrohen 2 domene karakteresh në zonën .al. Po, është...