Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj domenin tim .al?

Domenet që nuk rinovohen brenda 30 ditëve pas datës së skadimit lirohen dhe mund të regjistrohen nga çdo aplikant tjetër.

AKEP është regjistri zyrtar për administrimin e domeneve të domeneve .al


Kur skadon një emër domaini. ai kthehet brenda 30 (tridhjetë) ditëve të lira dhe mund të regjistrohet nga një aplikant i ri.

  • 25 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Pse duhet të blej një emër domaini .al?

Pasja e një domeni .al do t'ju lejojë të tregtoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje duke...

Procedura për transferimin e një domeni në PexHost.net

Transferimet kryhen nëpërmjet Auth_Code. Kërkoni kodin tuaj të verifikimit te regjistruesi aktual...

Afati kohor i regjistrimit për domenet .al

Regjistrimi i domeneve .al është automatik, por gjithsesi bëhet një miratim me një hap në nivel...

A është e mundur të regjistrohet një domen me dy karaktere .al?

Shpesh na pyesin nëse është e mundur të regjistrohen 2 domene karakteresh në zonën .al. Po, është...

Si funksionon serveri whois?

Për të ndihmuar vizitorët e faqes sonë, ne kemi ofruar një ndërfaqe në internet për domenet whois...