Si mund të regjistroj një domen .al

Domenet .al regjistrohen nga AKEP, një subjekt shtetëror të cilit i është besuar administrimi i domenit .al.

Procedura normale e regjistrimit është si më poshtë:

1. Aplikim për regjistrimin e domenit

2. Verifikimi nga AKEP nëse domeni lejohet të regjistrohet

3. Aktivizimi i domenit

Normalisht domenet aktivizohen brenda 1 dite pune.


Ju mund të vazhdoni me blerjen e një domeni me ndihmën e kompanisë sonë.
Porositni një domen të tillë në domenin https://my.pexhost.net/cart.php ose na dërgoni një email në domains@pexhost.net.


Për çdo pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

  • 1 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Pse duhet të blej një emër domaini .al?

Pasja e një domeni .al do t'ju lejojë të tregtoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje duke...

Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj domenin tim .al?

Domenet që nuk rinovohen brenda 30 ditëve pas datës së skadimit lirohen dhe mund të regjistrohen...

Procedura për transferimin e një domeni në PexHost.net

Transferimet kryhen nëpërmjet Auth_Code. Kërkoni kodin tuaj të verifikimit te regjistruesi aktual...

Afati kohor i regjistrimit për domenet .al

Regjistrimi i domeneve .al është automatik, por gjithsesi bëhet një miratim me një hap në nivel...

A është e mundur të regjistrohet një domen me dy karaktere .al?

Shpesh na pyesin nëse është e mundur të regjistrohen 2 domene karakteresh në zonën .al. Po, është...