.al Përditësimi i detajeve të kontaktit të domenit

Si të përditësoni detajet e kontaktit të një domeni .AL ?

 

Për të përditësuar detajet e kontaktit të domenit tuaj .al, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:

 

HAPI 1: Hyni në PexHost.net (my.pexhost.net)

1.1 Hyni në My PexHost.net portali i shërbimit ndaj klientit

1.1 Hyni në portalin e shërbimit ndaj klientit My PexHost.net

1.2 Do t'ju kërkohet të identifikoheni duke përdorur kredencialet e profilit My PexHost.net. Emri i përdoruesit është emaili juaj (Ai ku e keni marrë këtë mesazh).

1.3 Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj, gjithmonë mund ta rivendosni atë duke klikuar mbi ketë lidhje.

  • 1 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Pse duhet të blej një emër domaini .al?

Pasja e një domeni .al do t'ju lejojë të tregtoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje duke...

Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj domenin tim .al?

Domenet që nuk rinovohen brenda 30 ditëve pas datës së skadimit lirohen dhe mund të regjistrohen...

Procedura për transferimin e një domeni në PexHost.net

Transferimet kryhen nëpërmjet Auth_Code. Kërkoni kodin tuaj të verifikimit te regjistruesi aktual...

Afati kohor i regjistrimit për domenet .al

Regjistrimi i domeneve .al është automatik, por gjithsesi bëhet një miratim me një hap në nivel...

A është e mundur të regjistrohet një domen me dy karaktere .al?

Shpesh na pyesin nëse është e mundur të regjistrohen 2 domene karakteresh në zonën .al. Po, është...